Meer nieuwe boeken deze zomer!

We hebben dit jaar niet een, maar twee catalogussen voor de zomer. Je kunt ze hier vinden en doorbladeren. Even op een rijtje welke toffe boeken er allemaal bij Best of YA gaan verschijnen. Welke gaan op jouw TBR?

De internationale bestseller die je hart zal stelen nu eindelijk in het Nederlands!

Eerste deel van vijfdelige graphic novel-serie over het leven, de liefde en alles wat ertussenin gebeurt. Voor fans van Becky Albertalli, Rainbow Rowell en Casy McQuiston.

Deel 1 - augustus 2021

Deel 2 - oktober 2021

Deel 3 - januari 2022

De weelderige wereld van de koninklijke paarden: spannend, sexy en ongelooflijk romantisch!

Het eerste deel van een heerlijke feelgoodtrilogie. Een modern liefdesverhaal vol glamour, passie en paarden Net zo betoverend en magisch als de Selection-serie. Prachtig debuut in mooie luxe gebonden editie met goudfolie.

Spoiler: dit boek is ook leuk voor iedereen die niet zo van paarden houdt!

Deel 2 - voorjaar 2022

Hoe een nachtelijke roadtrip helpt bij het verwerken van een verlies

Nieuw deel in de Best of YA XS-reeks: kleine boeken met een groots verhaal. Een ideaal leestussendoortje voor een fijne meeneemprijs. Buddy Tegenbosch won met Match de Prijs van de Jonge Jury 2020!

Een zinderende short-read van Daniëlle Bakhuis

Nieuw deel in de Best of YA XS-reeks: kleine boeken met een groots verhaal. Een ideaal leestussendoortje voor een fijne meeneemprijs. Daniëlle Bakhuis was een van de 3PAK-auteurs van 2020, het geschenk van de Boekenweek voor Jongeren. De executie was genomineerd voor Beste Boek voor Jongeren 2020.

Het romantische vervolg op succestitel De beminde

Met quotekaart in de eerste oplage (net zoals bij De beminde). De bedrogene is het sprookjesachtige verhaal dat begint waar De beminde eindigde. In de sfeer van de Selection-serie.

Feelgood verhalenbundel van zes gerenommeerde populaire auteurs

Hilarisch, hartverwarmend en innemend! De film- en televisierechten zijn verkocht aan Netflix. Verschijnt simultaan met de US-editie.

Fandom en prille liefde op de filmset

Een heerlijk geeky verhaal vol romantiek, humor, familiedrama, vriendschap en zelfontdekking. Dit boek móét je wel met een grote glimlach op je gezicht lezen. Voor de fans van Fangirl en Geekerella.

Fotoboek van en door pop-icoon Billie Eilish

De popster heeft maandenlang vele uren besteed aan het doorzoeken van haar familiealbums en archieven en heeft de foto's in dit boek zelf uitgekozen. Het boek bevat persoonlijke, niet eerder gepubliceerde beelden. Duik in het leven van een jong icoon!