Scoor deze YA-toppers voor 12,50!

20 September 2018

Scoor deze YA-toppers voor €12,50!

Van 21 t/m 30 september is de Boekenweek voor Jongeren. Om dat te vieren hebben wij vier fantastische boeken afgeprijsd naar €12,50, voor wel drie maanden lang! Genoeg tijd dus om deze toppers te scoren!

Warcross - Marie Lu 

Warcross is een spannende scifi-thriller over een virtual reality-game. Als Emika geld nodig heeft, neemt ze een groot risico door de internationale Warcross-kampioenschappen te hacken. Ongewild belandt ze midden in de game en ineens is ze wereldberoemd. Emika is ervan overtuigd dat ze gearresteerd zal worden, maar tot haar verbazing wordt ze benaderd door Hideo Tanaka, de steenrijke bedenker van het spel. Hij wil haar inhuren om een hacker te traceren die het hele Warcross-imperium dreigt plat te leggen. Halsoverkop vertrekt Emika naar Tokyo, naar Hideo’s wereld van roem en rijkdom. Maar al snel raakt ze zelf verstrikt in een duister complot.

Wildcard, het vervolg op Warcross, verschijnt begin oktober. Nog een reden om dit boek nu in huis te halen!

Een van ons liegt - Karen McManus

In Een van ons liegt moeten vijf leerlingen van Bayview High nablijven. Een van hen is de zeventienjarige Simon Kelleher, die een beruchte roddelapp heeft ontwikkeld. Maar voor het uur om is, is Simon dood. En volgens de politie was het geen ongeluk.
Simon was van plan om sappige verhalen over zijn vier medeleerlingen de wereld in te sturen en dat maakt hen verdachten in een moordzaak. Wie is er te vertrouwen? Wie van hen is schuldig? Ieder van hen heeft iets te verbergen. En een van hen liegt.

Lang en gelukkig - Kiera Cass

Als je fan bent van de Selection-serie, is Lang en gelukkig onmisbaar in je boekenkast. Deze mooie bundel bevat vier Selection-novelles. Het verhaal van De prins opent een week voor de Selectie begint en volgt Maxon tot aan de eerste dag van de competitie. In De lijfwacht lees je over Aspens tot nu toe nog onbekende leven binnen de paleismuren. In De koningin strijdt Amberly, de moeder van prins Maxon, om de hand van haar prins. In De Favoriet lees je het verhaal van de liefde tussen Marlee en lijfwacht Carter.

Livestream - Buddy Tegenbosch

Livestream gaat over Rick, die na een mislukt schooljaar besluit om in de kerstvakantie naar zijn achterneef in New York te gaan. In de metro ontmoet hij Kris. Ze is anders dan de andere meiden in zijn klas, dan de meiden in zijn dorp, dan ieder meisje dat hij ooit ontmoet heeft. Wanneer ze hem vertelt van haar plan doet hij mee. Tegen iemand als Kris zeg je geen nee. Dat is het begin van een absurde, twintig uur durende zoektocht dwars door Manhattan, met een basejump, een dragqueen, een ontvoering, een explosie, een kopstoot en uiteindelijk… met Kris.

Meer in deze rubriek

vier ya boeken

Vier Best of YA boeken voor maar 10 euro

Sla je slag met deze zomer-titels!

De nieuweling is nu maar €7,50!

Het eerste deel van de Summoner-serie voor een prikkie! 

Perfect feestdagencadeau: de Hof-box!

Voor op je christmas wishlist!

Carve the Mark nu voor maar € 7,99!

Gelukkig is de vakantie nog lang niet voorbij

Pages

Meer in deze rubriek

vier ya boeken

Vier Best of YA boeken voor maar 10 euro

Sla je slag met deze zomer-titels!

De nieuweling is nu maar €7,50!

Het eerste deel van de Summoner-serie voor een prikkie! 

Perfect feestdagencadeau: de Hof-box!

Voor op je christmas wishlist!

Carve the Mark nu voor maar € 7,99!

Gelukkig is de vakantie nog lang niet voorbij

De selectie en Apollo voor een tientje

Geldig van 1 juni t/m 31 augustus 2018

Young adult toppers

Vijf YA-toppers voor maar €12,50

Geldig van 1 april t/m 30 juni

Zomertitels voor slechts € 9,99!

Geldig van 1 juni t/m 31 augustus

Vijf YA-titels voor een tientje!

Geldig van 22 april t/m 22 juli 2017

Twee boeken voor 25 euro

De actie loopt nog tot eind december!

YALFest 2018

De kaartverkoop gaat nu van start!

De early bird tickets zijn al bijna op!