Vier Best of YA boeken voor maar 10 euro

07 May 2019

Vier Best of YA boeken voor maar 10 euro

Speciaal voor de zomer hebben we vier boeken voor maar 10 euro! De actie loopt tot en met 30 juni 2019, dus sla je slag!

Zij en ik van Nic Stone

Nic Stone kennen jullie vast allemaal al van YALFest, dus dan weten jullie hoe cool zij is! Een paar maanden geleden verscheen haar boek Wat zou Martin doen?, een indrukwekkend verhaal voor de fans van The Hate U Give. Eerder verscheen van haar ook al Zij en ik, over Jupiter en haar buurjongen Courtney wiens relatie drastisch verandert wanneer de sprankelende Rae hun leven instapt.

Heb je op YALFest Wat zou Martin doen? al laten signeren? Dan heb je nog mooi een bookplate uit je goodiebag over die je in Zij en ik kunt plakken!

De Strijdmagiër van Taran Matharu

Dit derde deel uit de Summoner-serie kan niet in je kast ontbreken. De serie wordt vaak omschreven als Pokémon, Lord of the Rings en Harry Potter in één boek. Kortom: super cool! De serie volgt Fletcher die per ongeluk ontdekt dat hij een zeldzame gave heeft: hij kan namelijk demonen op roepen uit een andere wereld! Maar als hij wordt beschuldigd van een misdaad moet hij het dorp waarin hij opgroeide achter zich laten om op de vlucht te slaan. Samen met zijn demon Ignatius belandt hij op de Vocans Academie, waar alle jonge summoners uit het rijk hun talent zo goed mogelijk leren te gebruiken.

Als je de eerste twee delen uit deze serie al in je kast hebt staan, koop dan nu het derde deel voor een tientje om je serei compleet te maken!

Royals van Rachel Hawkins

Deze heerlijke contemporary is voor de fans van The Princess diaries. Royals volgt Daisy Winters, wiens zus gaat trouwe met de Schotse kroonprins. Tegen haar wil in moet Daisy naar Schotland en komt ze terecht in een wereld van koninklijke intriges, verwende prinsen en romantiek uit onverwachte hoek!

In juni verschijnt het vervolg op dit boek, Her Royal Highness. Hierin ontmoeten we een nieuwe hoofdpersoon, maar zullen ook bekende personages voorbij komen! Lees dus nog even bij met Royals en zet Her Royal Highness vast op je TBR!

I see London, I see France van Sarah Mlynowski

Dit boek is perfect voor de zomer, want het is namelijk een hilarisch reisavontuur! Negentienjarige Sydney reist samen met haar beste vriendin Leela vier weken door Europa. Ze hebben alles uitgestippeld, maar al hun plannen vallen in het water wanneer Leela’s ex-vriendje opeens in hetzelfde vliegtuig blijkt te zitten…

Als je op zoek bent naar een lekker boek voor in je koffer deze zomer, dan is I see London, I see France de perfectie titel!

De bliksemdief graphic novel van Rick Riordan

Een bonus titel: De graphic novel van De bliksemdief is nu maar 5 euro! Ik herhaal 5 euro! Als jij fan bent van Percy Jackson, gewoon geïnteresseerd bent in Griekse mythologie of van graphic novels houdt, dan is deze actie zeker een aanbieding voor jou!

Meer in deze rubriek

De nieuweling is nu maar €7,50!

Het eerste deel van de Summoner-serie voor een prikkie! 

Perfect feestdagencadeau: de Hof-box!

Voor op je christmas wishlist!

Scoor deze YA-toppers voor €12,50!

Geldig van 15 september t/m 15 december

Carve the Mark nu voor maar € 7,99!

Gelukkig is de vakantie nog lang niet voorbij

Pages

Meer in deze rubriek

De nieuweling is nu maar €7,50!

Het eerste deel van de Summoner-serie voor een prikkie! 

Perfect feestdagencadeau: de Hof-box!

Voor op je christmas wishlist!

Scoor deze YA-toppers voor €12,50!

Geldig van 15 september t/m 15 december

Carve the Mark nu voor maar € 7,99!

Gelukkig is de vakantie nog lang niet voorbij

De selectie en Apollo voor een tientje

Geldig van 1 juni t/m 31 augustus 2018

Young adult toppers

Vijf YA-toppers voor maar €12,50

Geldig van 1 april t/m 30 juni

Zomertitels voor slechts € 9,99!

Geldig van 1 juni t/m 31 augustus

Vijf YA-titels voor een tientje!

Geldig van 22 april t/m 22 juli 2017

Twee boeken voor 25 euro

De actie loopt nog tot eind december!

YALFest 2018

De kaartverkoop gaat nu van start!

De early bird tickets zijn al bijna op!