Vijf YA-toppers voor maar €12,50

11 June 2018

Vijf YA-toppers voor maar € 12,50

Je kunt de hele maand juni nog volop genieten van de leukste YA-boeken voor een net zo leuk prijsje. Grijp nu je kans en haal al deze toppers in huis voor maar € 12,50 per stuk!

De nieuweling is het eerste deel in de Summoner-serie, waarvan binnenkort alweer het vierde boek verschijnt. In De nieuweling ontdekt smidsleerling Fletcher dat hij demonen uit een andere wereld kan oproepen. Samen met zijn demon Ignatius reist hij af naar Vocans Academie, waar hij wordt getraind in het gebruik van zijn magische gaven. Daar belanden hij en zijn nieuwe vrienden, de dwerg Othello en de elf Sylva, raakt Fletcher verzeild in een gevaarlijk machtsspel. (Bijna overtuigd? Lees het artikel ‘Zes redenen waarom je de Summoner-serie moet lezen’.)

13 minuten is een aangrijpende psychologische thriller over angsten, manipulatie en de kracht van de waarheid. Een verbluffend verhaal dat vraagtekens zet bij wat we echt weten over de mensen die het dichtst bij ons staan. Voor liefhebbers van 13 Reasons Why en Pretty Little Liars.

Carve the Mark is het eerste deel in de nieuwe tweedelige serie van Veronica Roth, de auteur van Divergent. Het speelt in een universum waarin iedereen een unieke gave heeft. Cyra’s gave geeft haar pijn, maar ze kan ook anderen onnoemelijk veel pijn doen, iets wat haar broer misbruikt om over de planeet Shotet te heersen. Dan brengt het lot haar samen met Akos uit het naburige rijk, die als gevangene in Shotet belandt.

Onverschrokken is een stoer, spannend verhaal vol verrassende wendingen en levendige actiescènes, dat zich in het oude Rome afspeelt. Fallon is de dochter van een Germaanse koning, de zus van de legendarische strijder Sorcha en lid van de Cantii-stam, de gezworen vijand van Julius Caesar. Op de avond van haar zeventiende verjaardag wil Fallon niets liever dan in Sorcha’s voetstappen treden door een plek te verdienen in het Cantii-leger. Maar daar krijgt ze de kans niet voor…

Het Eos-project is een superspannende, beklemmende thriller van Boy 7-auteur Mirjam Mous. In een rustig natuurgebied wordt een man dood in de rivier aangetroffen. De politie denkt dat het een ongeluk is. Mink denkt daar heel anders over. Hij gaat op onderzoek uit, maar hoe meer hij ontdekt, hoe dieper hij in de problemen raakt. Is hij zijn leven nog wel zeker?

Meer in deze rubriek

vier ya boeken

Vier Best of YA boeken voor maar 10 euro

Sla je slag met deze zomer-titels!

De nieuweling is nu maar €7,50!

Het eerste deel van de Summoner-serie voor een prikkie! 

Perfect feestdagencadeau: de Hof-box!

Voor op je christmas wishlist!

Scoor deze YA-toppers voor €12,50!

Geldig van 15 september t/m 15 december

Pages

Meer in deze rubriek

vier ya boeken

Vier Best of YA boeken voor maar 10 euro

Sla je slag met deze zomer-titels!

De nieuweling is nu maar €7,50!

Het eerste deel van de Summoner-serie voor een prikkie! 

Perfect feestdagencadeau: de Hof-box!

Voor op je christmas wishlist!

Scoor deze YA-toppers voor €12,50!

Geldig van 15 september t/m 15 december

Carve the Mark nu voor maar € 7,99!

Gelukkig is de vakantie nog lang niet voorbij

De selectie en Apollo voor een tientje

Geldig van 1 juni t/m 31 augustus 2018

Zomertitels voor slechts € 9,99!

Geldig van 1 juni t/m 31 augustus

Vijf YA-titels voor een tientje!

Geldig van 22 april t/m 22 juli 2017

Twee boeken voor 25 euro

De actie loopt nog tot eind december!

YALFest 2018

De kaartverkoop gaat nu van start!

De early bird tickets zijn al bijna op!