Twee boeken voor 25 euro!

20 November 2017

Twee boeken voor 25 euro!

Wist je al dat onze Literatour-actie, waarbij je twee mooie Best of YA-boeken voor 25 euro kan kopen, nog loopt tot en met 31 december (ook al is Literatour allang afgelopen)? Grijp nu je kans en haal twee van de onderstaande boeken voor slechts 25 euro: 

Daan & Nadia is een supermooie roman over twee jongeren die elkaar ontmoeten in het ziekenhuis. Terwijl Nadia worstelt met het leven, vecht Daan tegen de dood. Er ontstaat een bijzondere band - maar voor hoe lang?

Carve the mark is de supervette nieuwe serie van Divergent-auteur Veronica Roth! Dit fantastische sciencefictionverhaal speelt in een universum waarin iedereen een unieke gave heeft. Cyra's gave geeft haar pijn, maar ze kan ook anderen onnoemelijk veel pijn doen, wat haar broer misbruikt om over de planeet Shotet te heersen. Dan brengt het lot haar samen met Akos uit het naburige rijk, die als gevangene in Shotet belandt.

Siren is een meeslepend fantasyverhaal van Selection-auteur Kiera Cass. Kahlen is een sirene; haar leven staat in dienst van de Oceaan. Tijdens een verschrikkelijke schipbreuk, waarbij Kahlens familie omkwam, heeft de Oceaan haar gered van de verdrinkingsdood. In ruil voor haar leven moet Kahlen de Oceaan honderd jaar dienen als sirene. Door te zingen lokt ze mensen de diepte in. Haar stem is dodelijk voor iedere mens die hem hoort. Akinli is een mens; een vriendelijke, knappe jongen die alles is waar Kahlen ooit van heeft gedroomd. Verliefd worden brengt hen allebei in gevaar... maar Kahlen kan het niet verdragen om van hem weg te blijven. Zal ze alles op het spel zetten om haar hart te volgen?

Schuld is het tweede deel in de Fallen-serie van Lauren Kate, waarvan (ja, het is eindelijk echt zo!) de film eind december in de bioscoop draait. Schuld begint op het moment dat Cam verdwijnt in Extase. Cam gaat op zoek naar zijn vroegere liefde Lilith, die hij al lange tijd probeert te vergeten. Lilith is door zijn schuld in de helterechtgekomen en hij wil proberen haar te bevrijden. Lucifer sluit een pact met Cam. Als het hem lukt om Lilith binnen vijftien dagen opnieuw te veroveren mag hij haar meenemen. Maar hij heeft Lilith vervuld met haat jegens Cam. Wat is de prijs voor een pact met de duivel?

Feyre jaagt om te overleven. Maar wanneer ze een wolf doodt, moet ze een hoge prijs betalen. Er verschijnt een beestachtig wezen om vergelding op te eisen. Wanneer ze naar het gevreesde feeënrijk Prythian wordt gesleept, ontdekt Feyre dat haar ontvoerder geen beest is, maar Tamlin – een van de dodelijkste, onsterfelijke magische wezens ooit gekend. Terwijl ze op zijn landgoed verblijft, veranderen haar ijzige vijandige gevoelens voor Tamlin in een vurige passie die elke leugen en waarschuwing over de mooie, gevaarlijke wereld van de Elfiden in rook doet opgaan. Maar een oude, kwaadaardige schaduw groeit over het land, en Feyre moet een manier vinden om het te stoppen of Tamlin en zijn wereld zullen voor eeuwig verdoemd zijn. Hof van doorns en rozen is het eerste deel in een fantastische trilogie van Sarah J. Maas.

Nadat haar voormalige beste vriendin verdrinkt, is Suzy Swanson ervan overtuigd dat dit komt dooreen zeldzame kwallenbeet. Dingen gebeuren immers heus niet zomaar. Teruggetrokken in haar eigen stille wereld, ontwikkelt ze een plan om haar theorie te bewijzen, zelfs als het betekent dat niemand haar gelooft en ze de wereld over moet reizen in haar eentje.

Suzy en de kwallen werd bekroond met een Gouden Lijst!

Meer in deze rubriek

vier ya boeken

Vier Best of YA boeken voor maar 10 euro

Sla je slag met deze zomer-titels!

De nieuweling is nu maar €7,50!

Het eerste deel van de Summoner-serie voor een prikkie! 

Perfect feestdagencadeau: de Hof-box!

Voor op je christmas wishlist!

Scoor deze YA-toppers voor €12,50!

Geldig van 15 september t/m 15 december

Pages

Meer in deze rubriek

vier ya boeken

Vier Best of YA boeken voor maar 10 euro

Sla je slag met deze zomer-titels!

De nieuweling is nu maar €7,50!

Het eerste deel van de Summoner-serie voor een prikkie! 

Perfect feestdagencadeau: de Hof-box!

Voor op je christmas wishlist!

Scoor deze YA-toppers voor €12,50!

Geldig van 15 september t/m 15 december

Carve the Mark nu voor maar € 7,99!

Gelukkig is de vakantie nog lang niet voorbij

De selectie en Apollo voor een tientje

Geldig van 1 juni t/m 31 augustus 2018

Young adult toppers

Vijf YA-toppers voor maar €12,50

Geldig van 1 april t/m 30 juni

Zomertitels voor slechts € 9,99!

Geldig van 1 juni t/m 31 augustus

Vijf YA-titels voor een tientje!

Geldig van 22 april t/m 22 juli 2017

YALFest 2018

De kaartverkoop gaat nu van start!

De early bird tickets zijn al bijna op!